Begeleiding

Onze begeleiding begint zodra u behoefte krijgt om een boodschap te vertellen aan andere personen.

Present-it wil met u meedenken over de focus van de boodschap. Wat is de beste manier om dat naar voren te brengen? Pakt u het groots aan? Of juist ingetogen en efficiënt.

Allicht heeft u al vaak uw kennis gedeeld met collega’s. Maar misschien vindt u zichzelf geen spreker. Toch heeft ú de boodschap die anderen moeten gaan horen. Samen met Present-it kunt u goed voorbereiden, zodat u zelfverzekerd ten tonele verschijnt.

U bent gewend om te spreken, maar er hangt veel van uw presentatie af. Dan is een goede voorbereiding en training gauw terug verdiend. De eerste klap is immers een daalder waard is. Dat is niet voor niets een gezegde dat van de markt afkomstig is. Het gezegde gaat over initiatief nemen. Daardoor gunt u zichzelf een voorsprong. En dat betaalt zich terug in de komende onderhandelingen.

De groep toehoorders is groot en u wilt geen tijd verdoen. Als u voor 200 man een toespraak houdt en u verliest een kwartier de tijd, dan kost dat de toehoorders samen een werkweek aan productiviteit. Ook zal de boodschap niet overkomen wanneer de lijn in uw betoog onderbroken wordt. Dan is het verlies onaanvaardbaar groot en de opbrengst nul.

Onaanvaardbaar tijdsverlies kan gebeuren bij (technische) oponthoud, maar ook omdat uw presentatie uitloopt omdat u afwijkt van de oorspronkelijke boodschap.

Present-it wil u als secondant begeleiden. Dan staat u steeds stevig in uw schoenen en kunt u zich concentreren op de toehoorders. En u laat Present-it de vliegende keep zijn als dat nodig mocht zijn.