Draadloze microfoon frequenties

Present-It levert professionele audiovisuele oplossingen, waaronder draadloze microfoons die met de juiste frequenties worden geleverd. Wij helpen u graag met de keuze van de juiste microfoons voor heldere weergave en storingsvrij gebruik. Dat kan zijn voor het weergeven van zang of het geven van een presentatie die goed verstaan moet worden. En gaat het om grote zalen of is het om toepassing van draadloze microfoons in kleine gelegenheden? Wij leveren draadloze microfoons specifiek voor iedere gelegenheid. Wij zorgen voor duidelijke verstaanbaarheid. Omdat wij met hoogwaardige systemen werken kunnen we een kristalhelder geluid bieden voor al uw luidsteraars.

Vraag offerte aan

Draadloze microfoons van topkwaliteit

Bij Present-It heeft u de keuze uit verschillende draadloze microfoons die met de juiste frequenties worden geleverd. Microfoons van bekende merken, zoals Shure, Sennheiser, AKG en DPA. Stuk voor stuk kwaliteitsmerken, want om kwaliteit te kunnen garanderen werken wij alleen samen met merken die net als wij het beste willen bieden. De kwaliteit van onze producten en service staat bij ons altijd voorop.

Frequenties voor draadloze microfoons veranderen

Heeft u een draadloze microfoon en werkt deze niet meer? Of heeft uw microfoon last van storingen? Denk hierbij aan: geen goede ontvangst en een haperend geluid. Grote kans dat de frequenties voor uw draadloze microfoons niet meer vrij te gebruiken zijn of dat andre bronnen teveel storing opleveren. Door nieuwe technische ontwikkelingen is het frequentielandschap continue in beweging. Zo heeft de groei van de telecomindustrie grote gevolgen voor de frequenties voor draadloze microfoons. Waar een aantal jaar geleden de meeste draadloze microfoons tussen de 790 MHZ en 862 MHZ hebben gefunctioneerd, is dat vandaag de dag niet meer mogelijk. Klik hier voor meer informatie over welke frequenties geschikt zijn voor uw draadloze microfoons. In een aantal gevallen kunnen wij u helpen om uw draadloze microfoon in te stellen op een andere frequentie of kunnen we andere instellingen verbeteren, zodat uw draadloze microfoon toch nog bruikbaar is. Dat kan dus soms veel geld schelen.

Persoonlijk advies

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste draadloze microfoons en frequenties? Wij helpen u graag. Denk hierbij aan het bepalen van welke draadloze microfoon het meest geschikt is voor u, maar ook het geven van uitleg over de diverse frequenties. Neem voor persoonlijk advies gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 06 - 55 88 65 21 of een e-mail te sturen naar contact@present-it.nl. Het is natuurlijk ook mogelijk direct een offerte aan te vragen voor onze draadloze microfoons die met de juiste frequenties worden geleverd.