Gebruikte digiborden

Present-it heeft diverse gebruikte materialen beschikbaar. Bijvoorbeeld digiborden van diverse merken, beamers en installatie materialen.Digibord Hitachi Heutink Legamaster beamer luidsprekers 

De materialen komen veelal uit het onderwijs.

De werking kan goed getest worden. We helpen u daar graag bij.

Heutink HD borden

We hebben meerdere HD borden staan die direct in te zetten zijn, bijvoorbeeld als uw huidige bord stuk is of wanneer u voor langere tijd of tijdelijk een extra lokaal wilt inrichten.

Epson EB 460Epson EB460

De Epson EB 460 is een modern ontworpen projector met een hoge lichtopbrengst van 3000 lumen. Een gevoelig punt is stof in de optiek. Filteronderhoud is van groot belang. De projector kan vrij makkelijk schoon gemaakt worden, dit verzorgen we graag voor u.

Een tweede zwak punt van de EB 460 is de voeding, ook wel ballast van de lamp. Bij veel projectoren gaat deze stuk. reparatie is goed mogelijk, maar daarvoor wordt de beamer opgestuurd. De beamer wordt dan meestal ook goed schoongemaakt zodat u een goede projector terug krijgt.

We hebben meestal wel een EB 460 op de plank liggen. Deze kan ook als ruilbeamer worden gebruikt als een ander type beamer stuk is en voor reparatie moet worden opgestuurd. De EB 460 past op de steunen van bijvoorbeeld de EB 580, EB 480 enz.

Hitachi ED-A101Hitachi ED-A101

De Hitachi projectoren zijn beroemd, maar ook berucht om de inklapbare spiegel. De motor van de spiegel kan gemakkelijk stuk gaan. In dat geval is reparatie kostbaar omdat dit veel tijd kost. We proberen steeds ED-A101 projectoren op de plank te hebben om u snel van dienst te kunnen zijn. Dan is inruilen een goedkope oplossing. Als u een vrij nieuwe lamp heeft, dan kan die gewoon weer omgeruild worden. Praktische oplossing toch?

Voor een nieuwe lamp en motor kunt u wel altijd bij ons terecht. We regelen het graag voor u!

Diverse ingeruilde projectoren

We hebben altijd diverse projectoren door inruil verkregen. Bijvoorbeeld Sanyo, Panasonic, Canon. De projectoren die u bij ons koopt functioneren en kunnen door u geprobeerd worden. We garanderen de werking ook graag. Tot een week na de aanschaf kunt u terug komen en uw geld terug krijgen, mocht lijken dat de projector niet meer werkt.

Wandsteun en plafondsteun

Uit de installaties hebben we diverse wandsteunen over. Maar ook hebben we goedkope nieuwe oplossingen voor als u niet teveel kosten wilt maken.

Bekabeling

Heeft u en probleem met de bekabeling van uw digibord of projector? Bel ons en allicht kunnen we het samen oplossen. Voor het aansluiten van u digibord hebben we de meeste kabels in korte tijd in huis, zodat u snel weer operationeel bent.