Over Present-it

Marnix Hacquebord Present It

Drijvende kracht achter Present-it is Marnix Hacquebord. Toen hij ooit begon als werktuigbouwkundig ingenieur, had hij al een klik met presenteren. Met plezier toonde hij nieuwe ontwikkelingen aan mensen binnen en buiten de internationale onderneming waarvoor hij werkte.

Extra service

Na verloop van tijd besloot Marnix audiovisuele apparatuur (o.a. beamers en geluidsinstallaties) te verhuren en verkopen. Al snel merkte hij dat de mensen die hij hielp behoefte hadden aan extra ondersteuning. Ze vroegen om advies over welke middelen ze het best konden inzetten, hadden ondersteuning nodig bij het gebruik en kwamen bij hem met vragen over het periodiek onderhoud. Hij besloot die extra service te combineren met het leveren van hoogwaardige apparatuur en startte met Present-it.

Inmiddels is Present-it uitgegroeid tot een bedrijf dat adviseert, faciliteert en begeleidt. We bieden uw bedrijf, onderwijsinstelling of kerk een podium met betrouwbare apparatuur, zodat u ontspannen kunt beginnen met uw verhaal. En effectief uw boodschap overbrengt.

Een keer kennismaken? Neem contact met ons op!