Bedrijven

U wilt effectief uw boodschap overbrengen. Aan potentiële klanten tijdens een beurs, maar ook wanneer u communiceert met medewerkers, leveranciers en relaties. Daarbij vormen technische installaties vandaag de dag een waardevolle ondersteuning, mits u ze slim weet toe te passen. 

Advies audiovisuele apparatuur

De een gaat voor een onvergetelijke indruk, terwijl de ander audiovisuele apparatuur puur ondersteunend inzet. Present-it selecteert de middelen die passen bij uw doel. Wij regelen voor u:

- Apparatuur tijdens een congres, productpresentatie of training.
- Beeld, licht en geluid bij uw beursstand.
- Technische installaties voor vergaderingen of videoconferencing.

Ook brengen wij in kaart of u het best kunt huren of kopen. Kiest u voor dat laatste, dan bieden wij periodiek onderhoud voor optimale prestaties en een lange levensduur. 

Ondersteuning voor ieder bedrijf

Van accountants tot productiebedrijven en congrescentra, ieder bedrijf kan bij ons terecht. Een goede ondersteuning staat bij ons voorop. Omdat wij u op weg helpen bij het gebruik van de audiovisuele middelen (o.a. beamers en geluidsinstallaties), weet u zeker dat u ontspannen start met uw verhaal. En u uw boodschap effectief overbrengt.

Wilt u weten hoe u de communicatie van uw bedrijf verder kunt verbeteren met behulp van techniek? Neemt u dan contact met ons op.