Audiovisuele middelen kerken

Steeds vaker ziet u audiovisuele middelen in kerken. En dat is niet verwonderlijk. Beeld en geluid zijn essentieel om tijdens een dienst uw boodschap over te brengen. Wilt u audiovisuele middelen toepassen? Dan loopt u in een doorsnee kerk al snel tegen allerlei vragen aan. Want wat is de beste plek voor een beeldscherm? En hoe verbetert u de akoestiek, zonder dat dit ten koste gaat van de samenzang? Present-it heeft veel kennis van audiovisuele middelen in kerken. Samen kijken we welke apparatuur het best bij uw situatie past.

Vraag offerte aan

Geluid in uw kerkgebouw

Wie vroeger voorganger wilde worden, moest een duidelijke, harde stem hebben. Vandaag de dag hoeft dat niet meer. Door microfoons en luidsprekers op de juiste manier te gebruiken, kan iedereen u goed verstaan.

- Van vast tot draadloos of op de kansel, samen kiezen we microfoons waarmee u het prettigst werkt.
- We maken een ontwerp voor een geluidsinstallatie, zodat spraak en muziek tijdens de dienst optimaal tot hun recht komen.
- Ook kijken we hoe we de akoestiek kunnen verbeteren zonder het karakter van het kerkgebouw te schaden.

Verstaanbaarheid speelt in uw kerkgebouw een grote rol, net als gemak: u wilt elke dienst kunnen vertrouwen op het geluid, beeld en licht. Present-it brengt uw wensen omtrent audiovisuele middelen voor kerken in kaart, inventariseert de apparatuur die u al heeft en geeft een advies dat past binnen uw budget.

Beeld in uw kerkgebouw

De kerk is een plek die er vaak jaren hetzelfde uitziet. Plaatst u beeldschermen, dan is dat een behoorlijk ingrijpende wijziging. Wilt u de vertrouwde sfeer in uw gebouw behouden? Met onze bouwkundige en technische kennis weten we welke oplossingen in uw kerk te realiseren zijn. Daarbij staan uw wensen omtrent audiovisuele middelen voor kerken centraal. Eerst zien en dan pas investeren? U kunt zelfs tijdelijk een proefopstelling door ons laten neerzetten.

Gebruiksvriendelijkheid audiovisuele middelen voor kerken

Staan er veel audiovisuele middelen in uw kerk? Dan is gebruiksvriendelijkheid een belangrijk thema. Present-it zorgt ervoor dat u uw middelen eenvoudig kunt bedienen. Denk aan een overzichtelijk knoppenpaneel of een handig touchscreen. Zo weet u zeker dat u het beste in uw apparatuur naar boven haalt.

Volop audiovisuele middelen voor kerken

Als het gaat over audiovisuele middelen voor kerken, heeft u vaak meer nodig dan microfoons en projectieschermen. Omdat wij dit begrijpen, kunt u bij ons terecht voor alle benodigde producten en diensten:

- Ringleiding voor slechthorenden.
- Audio- of videostream.
- Opname van de dienst, zowel online als lokaal.
- Luidsprekers in bijzalen.
- Apparatuur voor het koor.
- Training van geluidsmensen.
- Verlichting op het podium.
- Meekijkscherm voor de voorganger.
- Vertaalsysteem voor buitenlandse bezoekers.
- En nog veel meer audiovisuele middelen voor kerken.

Meer weten over onze audiovisuele middelen voor kerken?

audiovisuele middelen kerken

Graag helpen wij u bij het zichtbaar en verstaanbaar maken van uw boodschap. Meer weten? Neem gerust contact op om de mogelijkheden van audiovisuele middelen in kerken (waaronder beamers en geluidsinstallaties) te bespreken!