Open Coffee Kampen 2 jaar

Happy Birthday!Open Coffee Kampen - Present-it

Twee jaar is een mooie tijd. Zeker als je ziet dat er in zo'n tijd wat gebeurt.

Zoals velen weten is in die periode veel veranderd voor mijzelf en mijn bedrijf. In grote lijnen zou ik het opbouwen willen noemen.

Keuzes

Werken is keuzes maken. Waar stop je je tijd in. Ga je veranderen, of hou je het roer recht?

Ondernemen is nog veel meer keuzes maken. Vooruitkijken, overzicht houden en bepalen waar je bedrijf naar toe gaat. Ik heb grote keuzes gemaakt, onder meer door Present-it op te starten. Maar ook door samen met Jos Felix, Jasper Horstink en de Rabobank een fikse boost te geven aan de Open Coffee Kampen. Naar volle tevredenheid.

Ook netwerken is keuzes maken. Met wie zoek je contact? Hoe presenteer je je? Wat vraag je en wat ga je bieden.

Open Coffee Kampen bruist

De afgelopen twee jaar hebben we heel veel mensen mogen ontmoeten. Hebben mensen hun onderneming een positieve impuls kunnen geven. Hebben we onze bedrijven kunnen presenteren in een korte pitch.

Voor mij persoonlijk is het elke keer weer genieten als dit gebeurt. En zal ik er ook energie in blijven stoppen als ik mensen kan helpen.

Het mooiste is dat je zeker zoveel terug krijgt als je er in hebt gestopt. Mensen kunnen jou bedrijf elders promoten als ze weten wat je doet, maar nog veel beter als ze jou persoonlijk als ondernemer kennen.

www.opencoffeekampen.nl

@OpenCoffeeKampn

 

 

Posted by: