Voor wie?

Present-it werkt voor uiteenlopende doelgroepen:

Scholen

Zou u meer met multimedia willen doen in de klas? Verlopen lessen rommelig, omdat apparatuur niet optimaal functioneert? Wilt weten hoe u met technische ondersteuning het onderwijsniveau van uw school verder kunt verbeteren? Of heeft u presentatiematerialen nodig in de vergaderruimte, aula of een ruimte buiten school? Present-it adviseert, faciliteert en ondersteunt.

Kerken

Elke kerkdienst biedt een bijzondere boodschap. Het is voor u van belang om die boodschap zo goed mogelijk over te brengen. Professioneel geluid, beeld en licht dragen daaraan bij. Door onze christelijke achtergrond en kennis van apparatuur weten wij wat u nodig heeft. 

Bedrijven

U wilt effectief uw boodschap overbrengen. Aan potentiële klanten tijdens een beurs, maar ook wanneer u communiceert met medewerkers, leveranciers en relaties. Daarbij vormen technische installaties vandaag de dag een waardevolle ondersteuning, mits u ze slim weet toe te passen.

Podia

Na lang repeteren is het eindelijk zover: het is de dag van het optreden. Met elkaar heeft u veel energie in de voorbereiding gestoken om van het optreden iets moois te maken. U wilt dan ook dat het stuk goed uit de verf komt wanneer u eenmaal op het podium staat.

Wij leveren diverse  audiovisuele middelen, waaronder beamers en geluidsinstallaties.