Audiovisuele middelen scholen

Vandaag de dag voeren audiovisuele middelen op scholen de boventoon. Waar u een paar jaar geleden nog plaatsnam voor het klassieke krijtbord, staat u nu midden in de digitale wereld.

Vraag offerte aan

Audiovisuele middelen scholen: wie, wat, waar en hoe?

Wilt u in uw klas meer doen met multimedia, maar ziet u op tegen de ingewikkelde apparatuur? Verlopen lessen rommelig, omdat de audiovisuele middelen op scholen niet optimaal functioneren? Bent u benieuwd hoe u met technische ondersteuning het onderwijs naar een hoger niveau kunt tillen? Of heeft u presentatiematerialen nodig in uw vergaderkamer, aula of een ruimte buiten school? De digitale wereld zit vol vragen. Samen met Present-it creëert u een omgeving waarin u optimaal uw kennis deelt.

Van touchscreen tot tablet

Present-it weet welke audiovisuele middelen scholen nodig hebben. Op basis van uw situatie geven we advies over de inzet van onder meer beamers, geluidsinstallaties, touchscreens en luidsprekers. Ook microfoons bieden uitkomst, zeker wanneer er in de klas leerlingen met gehoorproblemen zitten. En wat dacht u van tablets? Samen kijken we hoe ze op efficiënte wijze kunt gebruiken.

Kwaliteit van de lessen verhogen met audiovisuele middelen voor scholen

We luisteren naar uw wensen, inventariseren de bestaande audiovisuele middelen scholen en doen een voorstel dat past binnen uw budget. We vinden het belangrijk dat onze oplossingen bijdragen aan de kwaliteit van uw lessen. Daarom zorgen we voor een vakkundige installatie, stemmen we de onderdelen perfect op elkaar af en trainen we docenten in het gebruik.

Audiovisuele middelen voor scholen als betrouwbare basis

Docenten willen maar één ding: lesgeven. Dit betekent dat audiovisuele middelen op scholen altijd optimaal moeten functioneren. U kunt immers niet meer zonder. Om problemen met apparatuur te voorkomen, voeren we periodiek onderhoud uit. De kwaliteit blijft op hoog niveau, waardoor de apparatuur een betrouwbare basis vormt in het klaslokaal. Doet zich toch een probleem voor? Dan staan we direct voor u klaar met een oplossing, zodat de les gewoon kan doorgaan.

Audiovisuele middelen voor scholen nodig?

Audiovisuele middelen scholen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van audiovisuele middelen voor uw school? Neem dan contact met ons op. We kijken graag hoe we met onze oplossingen kunnen bijdragen aan de kwaliteit van uw lessen. Ontdek in een vrijblijvend adviesgesprek de voordelen van onze audiovisuele middelen voor scholen!